ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αρτέμιδα: Δραματική έκκληση ηλικιωμένης – «Είμαι από την Τρίτη χωρίς ρεύμα – Κρυώνω, τρέμω»

Σχεδόν κλαίγοντας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή

Αρτέμιδα: Δραματική έκκληση ηλικιωμένης – «Είμαι από την Τρίτη χωρίς ρεύμα – Κρυώνω, τρέμω»

Μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Αρτέμιδα, η οποία έχει κινητικά προβλήματα, απηύθυνε έκκληση, να συνδεθεί το ρεύμα της, καθώς παραμένει στο σκοτάδι από το πρωί της Τρίτης λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Η γυναίκα συναισθηματικά φορτισμένη μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και σχεδόν κλαίγοντας είπε πως έχει κινητικά προβλήματα και κατοικεί μόνη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Αρτέμιδας.

«Κρυώνω, τρέμω. Δεν έχω ζεσταθεί και είμαι με τα σκουφιά» λέει χαρακτηριστικά.

Η 68χρονη κατήγγειλε πως το ρεύμα στο σπίτι της κόπηκε στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης και έπειτα υπήρξε νέα διακοπή στις 7 το πρωί της Τρίτης.

Όπως είπε, παρότι στο διαμέρισμα από κάτω της το ρεύμα της έχει επανέλθει από χθες το πρωί, στο δικό της διαμέρισμα δεν έχει αλλάξει κάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ηλικιωμένη απηύθυνε έκκληση ώστε το πρόβλημα να αποκατασταθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.