«Έπαιρνα τηλέφωνα και με κορόιδευαν»

Ο Γιώργος, ένας από τους χιλιάδες εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό, κατήγγειλε ότι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταφέρουν με περιπολικό τη γυναίκα του που γεννούσε.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως έζησε τον «απόλυτο τρόμο» και την «απόλυτη καταστροφή» καθώς «δεν ήμασταν για να γεννήσουμε» όμως σπάσανε τα νερά μέσα στην Αττική Οδό.

«Ήμασταν εγκλωβισμένοι και να γίνεται χαμός… Έπαιρνα τηλέφωνα παντού και να με κοροϊδεύουν και με έστελναν από εδώ και από εκεί» ισχυρίστηκε ο πατέρας αναφερόμενος σε όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

«Ξαφνικά πετυχαίνω ένα περιπολικό και εάν έχουν τον Θεό τους, τους λέω ”πεθαίνουμε, γεννάμε να πάρω τη σύζυγο να πάμε πιο κάτω να τη βάλω στο περιπολικό» τονίζει και σύμφωνα με τον ίδιο οι αστυνομικοί του απάντησαν: «Έχουμε όλη την καλή διάθεση, αλλά δεν μπορούμε».

«Και φεύγει από έναν παράδρομο το περιπολικό» υπογραμμίζει ο άνδρας.

«Έπαθα εγκεφαλικό, έμφραγμα, με κοιτάζανε σαν βλάκες. Σαν βλάκες με κοιτάζανε» ενώ τελικά ήρθε ένα περιπολικό της Αττικής Οδού μετά από τρεις ώρες από τη στιγμή που είχαν σπάσει τα νερά της γυναίκας του.

«Θα είχαμε γεννήσει στον δρόμο, ευτυχώς στο τέλος προλάβαμε. Είχε χάσει τα μισά νερά» ενώ στο νοσοκομείο έγινε ολική νάρκωση και καισαρική.

«Από το πουθενά να γεννάμε και να πεθαίνουμε, μας αντιμετώπισαν με απόλυτη αδιαφορία. Στην ψύχρα μας εγκατέλειψαν και έφυγαν» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχετε Θεό, ρε παιδιά, βάλτε τη σύζυγο μέσα κι αφήστε με εμένα» είπε στους αστυνομικούς, οι οποίοι εξαφανίστηκαν με το περιπολικό τους, αφήνοντάς τους στα κρύα του λουτρού.