ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Πατήσια – 37χρονος ιερέας: «Είμαι αθώος – Αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι»

«Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη αποδεικνύει την αθωότητά μου»

Κ.Πατήσια – 37χρονος ιερέας: «Είμαι αθώος – Αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι»

Αθώος δηλώνει ο 37χρονος ιερέας στα Κάτω Πατήσια, ο οποίος να υπενθυμιστεί πως προφυλακίστηκε για τον βιασμό ανήλικης, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε νέα δίωξη για ασέλγεια και για κατοχή πορνογραφικού υλικού κατά συρροή.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος ιερέας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, δήλωσε: «Είμαι αθώος. Αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι. Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη αποδεικνύει την αθωότητά μου».

«Δεν την βίασα, όπως με κατηγορεί, γιατί δεν έχει διαρραγεί ο παρθενικός της υμένας. Οι χώροι που με κατηγορούν ότι την βίασα φέρουν τζαμαρίες και κλειδιά έχουν έξι άνθρωποι. Ποτέ κανείς δεν το αντιλήφθηκε τίποτα;» προσέθεσε.

Και ανέφερε ακόμα: «Είναι ο λόγος ο δικός μου απέναντι στον λόγο μου. Όμως, η ανήλικη δεν έχει πειραχθεί και το στοιχείο αυτό δεν μπορεί να ξεπεραστεί από καμία κατάθεση. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου και τη σύζυγό μου, που είναι στο πλευρό μου, με πιστεύει και με στηρίζει».

Εν τω μεταξύ, από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 37χρονου ιερέα, Λουκάς Προυσανίδης, ανέφερε σε σχέση με τη νέα δίωξη που τού ασκήθηκε, μετά από κατάθεση 18χρονης, ότι δεν υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες.

Η 18χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε από το 2019 ερωτική σχέση με τον ιερωμένο, χωρίς ωστόσο να προβεί σε καταγγελία σε βάρος του ισχυριζόμενη ότι έχει συναισθήματα για αυτόν.

«Σχέση δεν είχε ερωτικού περιεχομένου, είναι διαφορετικό να έχει κοινωνική σχέση από το να έχει μία ερωτική σχέση» είπε, προσθέτοντας ότι «το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει, δεν είναι πορνογραφικό».

«Γυμνές φωτογραφίες δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες πορνογραφικού υλικού. Δεν υπάρχει καμία γυμνή φωτογραφία» επεσήμανε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν λέει ότι έκαναν έρωτα, αυτό είναι προϊόν της δικής της κατάθεσης» συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.