ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βιασμός στην Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε στη δουλειά της η 24χρονη – Στην Ελβετία οι τοξικολογικές της εξετάσεις

Την Παρασκευή αναμένεται το τελικό πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων

Βιασμός στην Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε στη δουλειά της η 24χρονη – Στην Ελβετία οι τοξικολογικές της εξετάσεις

Η 24χρονη, έχοντας την απόλυτη στήριξη των συγγενών της, των συναδέλφων αλλά και των πραγματικών της φίλων από τις γειτονιές του Λαγκαδά προσπαθεί και πάλι να σταθεί στα πόδια της.

Η ψυχολογική της κατάσταση είναι ήδη πολύ καλύτερη, με τη βοήθεια και των ψυχολόγων της, καθώς πραγματοποιεί όλο αυτό το διάστημα τις θεραπείες και τις συνεδρίες της.

Μάλιστα, έχει επιστρέψει στην εργασία της και προσπαθεί καθημερινά να επανέλθει στην κανονική της ζωή, αυτή, που είχε πριν το μοιραίο βράδυ.

«Δεν φοβάται πλέον. Δεν κρύβεται. Ο κόσμος την στήριξε πραγματικά με όλη του την αγάπη. Νιώθει πως έκανε μία σωστή κίνηση» δηλώνει ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, και προσθέτει πως η Γεωργία με την πράξη της συνεχίζει να προσπαθεί να ενθαρρύνει όλες τις γυναίκες να μιλήσουν, όπως έκανε εκείνη.

Με περίσσιο θάρρος η 24χρονη από την πρώτη στιγμή βγήκε και μίλησε για τον ομαδικό βιασμό της δημόσια, χωρίς να κάνει πίσω στιγμή. Το πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπό της, ήταν εξαρχής αυτό που την όπλιζε με θάρρος και υπομονή.

Η Παρασκευή -το αργότερο η Δευτέρα- φαίνεται ότι θα είναι το καθοριστικό σημείο για να «πέσει φως» στην υπόθεση της 24χρονης, καθώς αναμένεται το τελικό πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων. Όλο αυτό το διάστημα το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία και καθημερινή επικοινωνία με τις ανακριτικές αρχές και ενημερώνει συνεχώς για το σκέλος των αναλύσεων που έχουν γίνει στα δικά του εργαστήρια.

Παράλληλα, η ανακρίτρια καλεί συνεχώς μάρτυρες που μπορούν να βοηθήσουν στην υπόθεση ή ακόμη και να δώσουν την δική τους εκδοχή. Άτομα που βρίσκονταν εκείνο το βράδυ στο πάρτι και φέρεται να εμπλέκονται, έχουν περάσει το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου και η διαδικασία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Μάλιστα, νωρίτερα σήμερα κατέθεσε ο φερόμενος διοργανωτής του πάρτι, κάτι το οποίο βέβαια, ο ίδιος αρνείται.

«Μία κοινωνία ολόκληρη ανυπομονεί για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, πόσω μάλλον η Γεωργία. Στα βίντεο που παρακολούθησα από τις κάμερες του ξενοδοχείου, φαίνεται πάρα πολύ ζαλισμένη, παραπατάει συνεχώς στην κυριολεξία. Δεν είναι δυνατόν να μην βρεθεί αλκοόλ στις εξετάσεις. Β

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

έβαια, δεν γνωρίζω εάν εντοπιστεί και το χάπι βιασμού, όπως δεν γίνεται να το ξέρει και η ίδια. Όσοι το δίνουν στα θύματα, γίνεται με έναν πολύ ύπουλο τρόπο, δεν γίνεται καν να ξέρεις τι συμβαίνει. Εάν το ήξερε δεν θα έπινε εκείνο το ποτό. Όπως και αν ήταν καλά θα έφευγε, δεν θα γυρνούσε στο ξενοδοχείο. Όμως όλα αυτά δυστυχώς συνέβησαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.