ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με ναρκωτικά είχε γεμίσει τη Γλυφάδα μια νεαρή Βουλγάρα

Με ναρκωτικά είχε γεμίσει τη Γλυφάδα μια νεαρή Βουλγάρα

Με κοκαΐνη, κάνναβη, ηρωίνη και ecstasy είχε γεμίσει τη Γλυφάδα μια 27χρονη Βουλγάρα η οποία συνελήφθη χθες, έπειτα από τον εντοπισμό του εργαστηρίου ναρκωτικών που είχε στήσει στην περιοχή.

Η 27χρονη διακινούσε ναρκωτικά στα νότια προάστια, όπως πληροφορήθηκε η Δίωξη Ναρκωτικών, αστυνομικοί της οποίας, εντόπισαν το διαμέρισμα-εργαστήριο και τη συνέλαβαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 170 γραμμάρια κοκαϊνης, 230 γραμμάρια ηρωίνης, 450 χάπια ecstasy, σκόνη λευκού χρώματος άγνωστης χημικής σύνθεσης, προφανώς για τη νόθευση της κοκαϊνης βάρους 1,2 κιλών, σκόνη καφέ χρώματος άγνωστης χημικής σύνθεσης, προφανώς για τη νόθευση της ηρωίνης βάρους 850 γραμμαρίων και ένα εύχρηστο υποπολυβόλο τύπου «SCORPION» με γεμιστήρα, καθώς και 34 φυσίγγια των 7,65 χιλιοστών.

Επίσης, κατασχέθηκε όλο το εργαστήριο νόθευσης που αποτελούνταν από μία υδραυλική πρέσα, ένα μεταλλικό καλούπι, δύο μεταλλικές κυλινδρικές κατασκευές κατάλληλες για την τυποποίηση των ναρκωτικών, ένα ηλεκτρικό μίξερ, δύο μεταλλικά κόσκινα, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένα κουτάλι με εμφανή ίχνη ηρωίνης και οκτώ σελίδες με ιδιόχειρες σημειώσεις όπου αναγράφονταν χρηματικά ποσά και ποσότητες ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.