ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

H αστυνομία ψάχνει πάλι τους δραπέτες των Τρικάλων

H αστυνομία ψάχνει πάλι τους δραπέτες των Τρικάλων

  Ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει η αστυνομία, για τον εντοπισμό των Αλβανών δραπετών των φυλάκων Τρικάλων, που τουλάχιστον δυο από αυτούς εθεάθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

  Ένας, μάλιστα, αναγνωρίστηκε ως ο Marko Kola ή Marian Golia! Η Αστυνομία εκτιμά πως ήταν οι δράστες της κλοπής του αυτοκινήτου του πρώην υφυπουργού Απόστολου Ανδρεουλάκου, το οποίο βρέθηκε έχοντας μέσα πολεμικός εξοπλισμός με τον οποίο θα γινόταν επίθεση στο σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου!

  Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε ότι είχε ξεσπάσει πυρκαγιά κοντά στο μοναστήρι της Δαμάστας, αλλά μόλις έφτασαν οι πρώτοι πυροσβέστες βρήκαν δυο  Αλβανούς που δικαιολογήθηκαν ότι άναψαν την φωτιά για να ζεσταθούν.

  Κάτω από τα ρούχα του, ο ένας από αυτούς έκρυβε όπλο και οι πυροσβέστες ειδοποίησαν την Ασφάλεια Λαμίας που τους αναζήτησε χωρίς να καταφέρει να τους εντοπίσει, καθώς είχαν καταφύγει μέσα στο παρακείμενο δάσος εγκαταλείποντας πίσω τους ένα λευκό αυτοκίνητο μάρκας Nissan που είχαν κλέψει από την περιοχή της Λιλαίας.

  Οι πυροσβέστες αναγνώρισαν από φωτογραφίες τουλάχιστον έναν από τους δραπέτες των Τρικάλων και δεκάδες αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας και των γύρω περιοχών ξεκίνησαν έρευνες με τη βοήθεια ελικοπτέρου που και αυτές απέβησαν άκαρπες.

  Οι ίδιοι δραπέτες είχαν κλέψει το Mercedes του γείτονά του πρώην διοικητή της ΔΕΗ Γιώργου Μπιρδιμήρη και το Volvo του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Απόστολου Ανδρεουλάκου έξω από τα γειτονικά εξοχικά τους στον Παρνασσό. Το πρώτο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες καμένο, ενώ στο δεύτερο ήταν κρυμμένα ένα Καλάσνικοφ, δυο πιστόλια, χειροβομβίδες και εκρηκτικά καθώς και ρούχα παραλλαγής που εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιούσαν οι δραπέτες για να απελευθερώσουν φυλακισμένους συντρόφους τους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.