ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους Αλβανούς κακοποιούς

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους Αλβανούς κακοποιούς

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Νίκος Παπαγιαννόπουλος συντονίζει τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας, για τη σύλληψη των 5 αδίστακτων δραπετών των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι έχουν δυστυχώς σκοτώσει ήδη δύο ανθρώπους από την ημέρα που κυκλοφορούν ελεύθεροι σπέρνοντας τον τρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr o κλοιός σφίγγει γύρω από τους δράστες, ενώ μια μικρή ομάδα εξ αυτών φέρεται να έχει ξεκοπεί σε χωριό της περιοχής Άνω Σεργούλα του δήμου Δωρίδας και συγκεκριμένα στο χωριό Παλιοχωράκι.

Στο μεταξύ καταφθάνουν νέες ενισχύσεις από την Αθήνα, για να αποκλειστούν περισσότερα σημεία στην ορεινή Ναυπακτία και Δωρίδα, με την τελική επέμβαση να θεωρείται θέμα ωρών…

Μετά από πληροφορίες που έφτασαν στην αστυνομία, οι αρχές εντόπισαν ένα όπλο στην άκρη ενός δρόμου έξω από το χωριό Φιλοθέη, στη Φωκίδα. Το όπλο ήταν ένα από εκείνα που είχαν αρπάξει οι δραπέτες στη συμπλοκή που οδήγησε στον άδικο χαμό του 36χρονου αστυνομικού, στο Δίστομο, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Πρόκειται για ένα G3 A3 το οποίο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό των δραπετών σε αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.