Τσιγγάνες έκαναν τέσσερις κλοπές μέσα σε λίγα λεπτά!

Τσιγγάνες έκαναν τέσσερις κλοπές μέσα σε λίγα λεπτά!

Αυτές δεν ήταν συνηθισμένες κλέφτρες αλλά… χταπόδια που γλιστρούσαν τα «πλοκάμια» τους στις ξένες τσέπες και άρπαζαν πορτοφόλια με ταχύτητα… αστραπής! Πρόκειται για τρεις νεαρές τσιγγάνες, που διέπραξαν μέσα σε λίγα λεπτά τέσσερις κλοπές στο Αγρίνιο.

Οι τρεις «μακρυχέρες» χρησιμοποιούσαν την προσφιλή τους μέθοδο της απασχόλησης για να «βουτήξουν» από τρεις ηλικιωμένους όσα χρήματα είχαν στις τσέπες τους. Από τον έναν από αυτούς άρπαξαν 100 ευρώ και από τους άλλους δυο από 50. Στη συνέχεια, τρύπωσαν και σε ένα καφενείο και, τραβώντας την προσοχή του ιδιοκτήτη, ξάφρισαν από το ταμείο άλλα 350 ευρώ!

Τελικά, όμως, έγιναν αντιληπτές και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τις δυο ηλικίας 19 και 20 χρόνων, ενώ η τρίτη κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Οι δύο γυναίκες ανακρίνονται για να εξιχνιαστούν και άλλες κλοπές που τυχόν έχουν διαπράξει και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.