«Εγκλωβισμένοι» αλλά άφαντοι!

«Εγκλωβισμένοι» αλλά άφαντοι!

Ως εγκλωβισμένους παρουσιάζει η Αστυνομία τους αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων οι οποίοι από τις 22 Μαρτίου όπου και έγινε η μαζική απόδραση των 11 φυλακισμένων αλωνίζουν πρακτικά όλη τη κεντρική Ελλάδα έχοντας σκοτώσει μέχρι στιγμής 2 άτομα. Την 25 Κατερίνα στα ίσθμια και τον 37χρονο αστυνομικό.

Από τους 11 μόνο τρείς έχουν συλληφθεί ενώ είναι άγνωστο πόσοι από τους υπόλοιπους 8 βρίσκονται στη συμμορία που η αστυνομία αναζητά.

Παρά τις εξονυχιστικές έρευνες που έκαναν δεκάδες αστυνομικοί μέσα και έξω από το χωριό Φιλοθέη στη Δωρίδα, ένας πολίτης ήταν αυτός που ανακάλυψε στην άκρη κεντρικού δρόμου, το τυφέκιο τύπου G3 που είχαν εγκαταλείψει οι δραπέτες το οποίο είχαν αρπάξει στο Δίστομο μετά τη δολοφονία του άτυχου υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου.

Μέσα στο μπλε Ford Focus με το οποίο διέφυγαν οι βαρυποινίτες εκτός από το G3, υπήρχαν τα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών, τα υπηρεσιακά τους πιστόλια και ένα αυτόματο ΜΡ-5 τα οποία δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλάβουν για ποιο λόγο «ξεφορτώθηκαν» το G3 οι πολύ καλά εκπαιδευμένοι δραπέτες, το άφησαν λόγω του μεγέθους του προτιμώντας τα μικρότερα όπλα που έτσι κι αλλιώς έχουν ή το παράτησαν αυτοί ή κάποιος συνεργός τους για τον αποπροσανατολισμό των ερευνών.

Η Αστυνομία διαρρέει ότι ο κλοιός είχε ήδη κλείσει ασφυκτικά γύρω τους και, με ενισχύσεις από την Πάτρα καθώς και με έξι διμοιρίες των ΜΑΤ (!)  που αναχώρησαν το βράδυ από την Αθήνα, έχει αποκλειστεί κάθε δίοδος στην ευρύτερη περιοχή Άνω Σεργούλα όπου εκτιμάται ότι έχουν καταφύγει οι δραπέτες.

Όπως και να έχει εγκλωβισμένοι ή όχι μια αλβανική συμμορία έχει καταφέρει να δημιουργήσει τέτοιο κομφούζιο στις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ που δεν θα αποτελέσει καθόλου έκπληξη εάν οι αλβανοί καταφέρουν να διαφύγουν ξανά. Και όλα υτά με μια και μόνο συμμορία. Εάν κάποιοι θελήσουν και χρηματοδοτήσουν την δραστηριότητα όχι μιας αλλά 10 τέτοιων συμμοριών ταυτόχρονα διαπράττοντας σειρά τυφλών χτυπημάτων τότε πόσες δυνάμεις θα πρέπει να διαθέσει η ΕΛ.ΑΣ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.