ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Οι «εγκλωβισμένοι» διέφυγαν ξανά!

Οι «εγκλωβισμένοι» διέφυγαν ξανά!

Για ακόμη μια φορά – η οποία δεν θα είναι και η τελευταία- οι «εγκλωβισμένοι» αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων κατάφεραν να εξουδετερώσουν αστυνομικό μπλόκο και να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από τις 23 Μαρτίου ο  «οικονομικός μετανάστης» Μάριο Κόλα και η συμμορία του (επίσης αλβανοί «οικονομικοί μετανάστες») ουσιαστικά περιοδεύουν ανά την «επικράτεια» έχοντας σκοτώσει ήδη δύο άτομα, ενώ απειλούν και για περισσότερες δολοφονίες.

Οι «εγκλωβισμένοι» (όπως θέλει να τους παρουσιάζει η ΕΛ.ΑΣ) άνοιξαν πυρ στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής στην ορεινή Ναυπακτία, εναντίον μπλόκου  της Ο.Π.Κ.Ε..

Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται γι’ αυτούς, όταν έσβησαν την μηχανή του αυτοκινήτου με το οποίο κινούνταν και έμειναν μέσα χωρίς να δίνουν καθαρό στόχο.

Οι άνδρες της ομάδας τους κάλεσαν να πετάξουν τα όπλα και να παραδοθούν, -αλλά ο Μάριο Κόλα και οι συνεργοί του απάντησαν πυροβολώντας εναντίον τους. Ευτυχώς δεν κατάφεραν να πετύχουν κανέναν και να αφαιρέσουν ακόμα μία ζωή, καθώς οι αστυνομικοί είχαν καλυφθεί πίσω από τα δέντρα της περιοχής και απάντησαν στα πυρά. Τώρα που ακριβώς απάντησαν είναι μια άλλη ιστορία.

Ξαφνικά το αυτοκίνητο των κακοποιών έκανε όπισθεν με ταχύτητα και με μια απότομη αναστροφή χάθηκε στο σκοτάδι, ενώ οι βαρυποινίτες εξακολουθούσαν να πυροβολούν.

Οι αστυνομικοί σήμαναν συναγερμό και προσπάθησαν να ακολουθήσουν το όχημα, που δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν το μπλε Ford Focus, το οποίο είχαν κλέψει οι δραπέτες από τους τρεις άνδρες της Ασφάλειας Λιβαδειάς στο Δίστομο μαζί με τον οπλισμό τους.

Οι δυνάμεις που βρίσκονταν κοντά προσπάθησαν να εντοπίσουν την κατεύθυνση που ακολούθησε. Όλα δείχνουν ότι οι δράστες κινήθηκαν προς το μοναστήρι της Βαρνάκοβας και στην συγκεκριμένη περιοχή έφτασε κλιμάκιο της ΕΚΑΜ, το οποίο προσπαθούσε να τους εντοπίσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.