Λίνδος: 25χρονος Γάλλος συνελήφθη δυο φορές μέσα σε λίγη ώρα

Λίνδος: 25χρονος Γάλλος συνελήφθη δυο φορές μέσα σε λίγη ώρα

Δεν  πρόλαβε να βγει από το γραφείο  του εισαγγελέα που τον είχε αφήσει προσωρινά ελεύθερο αφού του άσκησε δίωξη για ναρκωτικά μετά τη σύλληψή του στη Λίνδο και… έπεσε ξανά στα χέρια της Αστυνομίας για τον ίδιο λόγο!

Πρωταγωνιστής  της ασυνήθιστης υπόθεσης είναι  ένας 25χρονος Γάλλος που είχε συλληφθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής από αστυνομικούς του σταθμού Λίνδου, επειδή πάνω του είχαν βρεθεί ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,2 γραμμαρίων και δυο τσιγαριλίκια τα οποία κατασχέθηκαν.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο νεαρός αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του απήγγειλε κατηγορία για κατοχή ναρκωτικών και αφέθηκε ελεύθερος με ρητή δικάσιμο. Όμως, αργά το απόγευμα συνελήφθη και πάλι στην Κάλαθο από αστυνομικούς των τμημάτων Λίνδου και Γενναδίου που τον έπιασαν στα πράσα να πουλάει ναρκωτικά σε ένα δεύτερο άτομο, το οποίο συνελήφθη μαζί του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.