ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Διακινούσαν κοκαΐνη με εντολές από τη φυλακή!

Διακινούσαν κοκαΐνη με εντολές από τη φυλακή!

Μέσα από το κελί του σε φυλακή της χώρας, όπου κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών, ένας 28χρονος Αλβανός έδινε τις εντολές για τον τρόπο με τον οποίο ο αδελφός του και τα «βαποράκια» του θα διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης και χασίς σε τοξικομανείς της Ρόδου.

Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες του κρατούμενου με τον 34χρονο αδελφό του γίνονταν με κωδικούς, ώστε να μην τους αντιλαμβάνονται οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι. Εκείνος καθοδηγούσε έναν 29χρονο ομοεθνή του, που μαζί με δυο Έλληνες ηλικίας 38 και 50 χρόνων, παραλάμβαναν το παράνομο εμπόρευμα που ήταν κρυμμένο στις ρόδες ενός σταθμευμένου τρέιλερ στην περιοχή Καρακόνερο για να το διακινήσουν.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που τους παρακολουθούσαν διακριτικά, τους έπιασαν στα πράσα και βρήκαν στην «καβάντζα» δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 474 γραμμαρίων, που είχε τοποθετήσει άγνωστο μέλος του κυκλώματος το οποίο αναζητείται. Η έρευνα στο σπίτι του 50χρονου οδήγησε στη σύλληψη και του 20χρονου γιου του, αφού μαζί έκρυβαν τέσσερις συσκευασίες και ένα μεταλλικό με συνολικά 734 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Και οι δυο κατηγορούνται και για οπλοκατοχή, αφού στο σπίτι τους κατασχέθηκαν δυο σιδηρογροθιές, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι με λάμα μήκους πέντε εκατοστών και ένα φυσίγγιο πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 9 mm, μαζί με 3.150 ευρώ και πέντε κινητά. Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, εκτός από τον 34χρονο αδελφό του «εγκέφαλου» που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.