ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διατηρούσε οπλοστάσιο με εισαγόμενα όπλα

Διατηρούσε οπλοστάσιο με εισαγόμενα όπλα

Είχε βρει την «άκρη» στην Αλβανία και μεγάλωνε το οπλοστάσιο που διατηρούσε, εισάγοντας παράνομα στην Ελλάδα οπλισμό από τη γειτονική χώρα ένας 46χρονος Έλληνας που έπεσε στα χέρια αστυνομικών στο Φιλώτα Φλώρινας.

Οι άνδρες της Α΄ Ο.Π.Κ.Ε. που έστηναν μπλόκα στην περιοχή σταμάτησαν για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 46χρονος και ανακάλυψαν επιμελώς κρυμμένο στο εσωτερικό ένα πιστόλι με γεμάτη γεμιστήρα και αρκετά ακόμη φυσίγγια. Αμέσως τον συνέλαβαν και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του παρουσία δικαστικού λειτουργού. Εκεί βρέθηκαν άλλα δύο πιστόλια με γεμιστήρες και συνολικά 128 φυσίγγια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο 46χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε προμηθευτεί τα όπλα από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος τα είχε φέρει από την Αλβανία και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, ενώ τα τρία πιστόλια εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν είχαν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.