ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Καταδίωξη για Βούλγαρο που έκλεβε τα πάντα!

Καταδίωξη για Βούλγαρο που έκλεβε τα πάντα!

Διπλή αποτυχία περίμενε την τελευταία απόπειρα κλοπής που επιχείρησε να κάνει ένας νεαρός Βούλγαρος κακοποιός στο μπαρ ενός ξενοδοχείου στην Βουρβουρού Χαλκιδικής! Ο φύλακας τον αντιλήφθηκε και τράπηκε σε φυγή, αλλά έξω τον περίμεναν… αστυνομικοί που είχαν εντοπίσει το κλεμμένο αυτοκίνητό του!

Ο 25χρονος αλλοδαπός προσπάθησε να ξεφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και ακινητοποιήθηκε. Οι αστυνομικοί του τμήματος Αγίου Νικολάου του έβαλαν χειροπέδες και τον παρέδωσαν στην Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου δεν άργησε να αποκαλυφθεί ότι τις τελευταίες δυο εβδομάδες έκλεβε κυριολεκτικά ό,τι έβρισκε μπροστά του στη Χαλκιδική και την Πιερία!

Στα 14 Ιουνίου είχε κλέψει το Ι.Χ. ενός 77χρονου από τον Προμαχώνα Σερρών, με το οποίο έφτασε ως την παραλία του Κορινού Πιερίας όπου το εγκατέλειψε. Εκεί έκλεψε το αυτοκίνητο με το οποίο τον συνέλαβαν στη Χαλκιδική, έξω από μια καφετέρια από την οποία άρπαξε και 560 ευρώ. Με αυτό πήγε στη Χαλκιδική και την περασμένη Δευτέρα έκλεψε από την ιδιοκτησία ενός 55χρονου στη Λαγόμανδρα του Νέου Μαρμαρά έξι μπιτόνια με 90 λίτρα βενζίνη.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες ο 25χρονος Βούλγαρος, σε βάρος του οποίου μάλιστα εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Στο μεταξύ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.