ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στα ίχνη σπείρας ληστών η αστυνομία στην Κοζάνη

Στα ίχνη σπείρας ληστών η αστυνομία στην Κοζάνη

Ούτε στις απάτες τα κατάφερνε καλά, αλλά ούτε και στις… κλοπές μια πενταμελής σπείρα Ελλήνων στα ίχνη της οποίας βρίσκεται η Ασφάλεια Κοζάνης, μετά τη σύλληψη ενός από τα μέλη της και την ταυτοποίηση ενός ακόμη που αναζητείται!

Ο 44χρονος που συνελήφθη, αναγνωρίστηκε από μια 87χρονη γυναίκα στο σπίτι της οποίας στα Κρανίδια πήγε μαζί με έναν 40χρονο συνεργό του και της συστήθηκαν ως φίλοι του γιου της, ο οποίος δήθεν του χρωστούσε 450 ευρώ.  

Όμως, η ηλικιωμένη δεν «τσίμπησε» το δόλωμα και να αναγκάστηκαν να φύγουν κακήν κακώς! Δεν το έβαλαν κάτω, όμως, και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι μιας οικογένειας στην Αιανή όπου προσπάθησαν αρχικά να τους πουλήσουν… λάδια! Τα μέλη της οικογένειας, όμως, πήραν είδηση τον έναν από αυτούς που μπήκε κρυφά στο σπίτι με σκοπό να κλέψει και τους έτρεψαν σε φυγή 

Με τη σύλληψη του 44χρονου, αποκαλύφθηκε ότι με το δικό του αυτοκίνητο είχαν πάει τρεις άγνωστοι στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης τον περασμένο Απρίλιο και είχαν αποπειραθεί να εξαπατήσουν μια 82χρονη γυναίκα ζητώντας της 350 ευρώ, δήθεν για την εξόφληση χρέους του γιου της! Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του και την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων υποθέσεων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.