ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Λάρισα: Αστυνομικοί και ένας δικηγόρος σε ”ροζ” κύκλωμα

Λάρισα: Αστυνομικοί και ένας δικηγόρος σε ”ροζ” κύκλωμα

Mεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ σε 5 νυχτερινά  μαγαζιά της Λάρισας και σε ένα της Ελασσόνας.

Στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ προσήχθησαν συνολικά 55 άτομα απο τα οποία τα 13 ( μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα) κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωση, ενώ ακόμη 4 γυναίκες αλλοδαπές προσήχθησαν για έλλειψη εγγράφων- παράνομη διαμονή και εργασία στη χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνουν δυο ακόμα συλλήψεις στη Θεσσαλονίκης και Γιαννιτσά.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι 2 αστυνομικοί από Ελασσόνα και 1 δικηγόρος.

Η αστυνομία κατάφερε να εξαρθρώσει το κύκλωμα έπειτα απο πολύμηνη παρακολούθηση συνομιλιών μεταξύ των δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.