ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άργος: ”Σήκωσαν” χρηματοκιβώτιο από γηροκομείο

Άργος: ”Σήκωσαν” χρηματοκιβώτιο από γηροκομείο

Ανακρίσεις μεταξύ των εργαζομένων στο γηροκομείο του Άργους, αλλά των συγγενών που επισκέπτονται τους τροφίμους του ιδρύματος, κάνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την κλοπή ενός μικρού χρηματοκιβωτίου!

Το μικρό μεταλλικό κουτί ανήκε σε έναν τρόφιμο του γηροκομείου που το είχε εμπιστευθεί στη διοίκηση μαζί με τα 3.000 ευρώ και διάφορα έγραφα που περιείχε. Είχε τοποθετηθεί στον χώρο του φαρμακείου που φυλασσόταν καλύτερα από τα υπόλοιπα γραφεία αλλά, όπως αποδείχθηκε, κάποιοι το γνώριζαν και ήξεραν τι περιείχε.

Οι δράστες διέρρηξαν την εξώπορτα του ιδρύματος και πήγαν κατευθείαν στο σημείο όπου φυλάσσονταν το χρηματοκιβώτιο, χωρίς να πειράξουν ο,τιδήποτε άλλο! Το «σήκωσαν» και έγιναν άφαντοι χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος. Η κλοπή είχε γίνει την περασμένη Τετάρτη και κλήθηκαν η Ασφάλεια και η Σήμανση που ερεύνησαν το χώρο, αλλά τα ίχνη των δραστών δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.