ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κέρκυρα: Συλλήψεις για πώληση ”μαϊμού” προϊόντων

Κέρκυρα: Συλλήψεις για πώληση ”μαϊμού” προϊόντων

Καταιγιστικό ρυθμό παίρνουν στην Κέρκυρα οι συλλήψεις εμπόρων που διακινούν είδη «μαϊμού» με τις φίρμες γνωστών εταιρειών σε όλο το νησί! Άλλοι δυο συνελήφθησαν  στην περιοχή Τρία Γεφύρια, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν.

Μέσα στο πορτ μπαγκάζ βρέθηκαν απομιμήσεις γνήσιων γυαλιών ηλίου, αρωμάτων και ρολογιών, τα οποία οι δυο Έλληνες ηλικίας 29 και 36 χρόνων είχαν σκοπό να διαθέσουν προς πώληση. Έτσι, οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες και τους παρέδωσαν σε συναδέλφους τους της Ασφαλείας, οι οποίοι εξέδωσαν ένταλμα για έρευνα στο σπίτι όπου κατοικούν προσωρινά στις Μπενίτσες.

Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες προϊόντα «μαϊμού», μεταξύ των οποίων 148 ρολόγια, 203 αρώματα, 41 ζευγάρια γυαλιά ηλίου, δυο αλυσίδες λαιμού και δυο βραχιόλια και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενοι για απάτη, πλαστογραφία και παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.