ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αστυνομικές επιχειρήσεις κατά της μαφίας σε Ρώμη και Καλαβρία

Αστυνομικές επιχειρήσεις κατά της μαφίας σε Ρώμη και Καλαβρία

Η ιταλική αστυνομία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί δυο ευρείες επιχειρήσεις κατά της μαφίας στη Ρώμη και την Καλαβρία της νότιας Ιταλίας.

Η επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα αφορούσε ανθρώπους που έχουν επιδοθεί σε “παράνομες δραστηριότητες” και στη δεύτερη περίπτωση, στόχος ήταν μέλη της Ντραγκέτα στην περιοχή του Καταντζάρο (Καλαβρία), δήλωσε ο Μάριο Βιόλα, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον Βιόλα, 50 εντάλματα σύλληψης είχαν εκδοθεί για κάθε μια από τις επιχειρήσεις αυτές. Στην Καλαβρία τα εντάλματα σύλληψης αφορούν επιχειρηματίες, πολιτικούς και δικηγόρους.

Στην Ιταλία τα εντάλματα σύλληψης μπορούν να εκδοθούν εναντίον ανθρώπων που βρίσκονται ήδη υπό κράτηση για άλλα αδικήματα. Η αστυνομία δε διευκρίνησε πόσοι άνθρωποι τέθηκαν υπό κράτηση στο πλαίσιο των επιχειρήσεων αυτών.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, περίπου 500 αστυνομικοί, άνδρες και γυναίκες, συμμετείχαν στην επιχείρηση στη Ρώμη, “τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα αστυνομική επιχείρηση στην πρωτεύουσα”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.