ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χούλιγκαν τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στη Θεσσαλονίκη

Χούλιγκαν τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στη Θεσσαλονίκη

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν χθες στη Θεσσαλονίκη 51 άτομα, ηλικίας 14 έως 31 ετών, τα οποία κατηγορούνται για τα κατά περίσταση αδικήματα της «στάσης», «διατάραξης κοινής ειρήνης», «επικίνδυνων σωματικών βλαβών» τετελεσμένων και σε απόπειρα, καθώς και για παράβαση του νόμου «περί όπλων» και «αντίστασης».

Ειδικότερα, χθες το βράδυ ένας νεαρός 21 ετών, ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Πόντου και Πασσαλίδη στην Καλαμαριά, δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων, τα οποία βρίσκονταν εξωτερικά από τον σύνδεσμο φιλάθλων ομάδας της Θεσσαλονίκης, με τη χρήση σωματικής βίας, τα οποία προκάλεσαν τον τραυματισμό του. Επίσης, οι συλληφθέντες από τον εξώστη του δευτέρου ορόφου της οικοδομής όπου στεγάζεται ο ανωτέρω σύνδεσμος, εκσφενδόνιζαν γυάλινες φιάλες και λοιπά αντικείμενα κατά οχημάτων και διερχομένων πολιτών που έκριναν ότι είναι φίλαθλοι αντίπαλων ομάδων.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες δέχθηκαν επίθεση από την ομάδα των ατόμων που βρίσκονταν στον εξώστη του ανωτέρω συνδέσμου και την ταράτσα της οικοδομής. Ειδικότερα, τα άτομα αυτά εκσφενδόνισαν κατά των αστυνομικών διάφορα αντικείμενα, όπως πέτρες, ξύλα, τούβλα, γυάλινες φιάλες και λοιπά αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις αστυνομικοί.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• δύο ξύλινα ρόπαλα

• ένα μαχαίρι

• δύο ναυτικά καπνογόνα και

• επτά ναυτικές φωτοβολίδες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.