ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Άρτα: Έκλεβαν χρυσαφικά και τα πωλούσαν στην Αλβανία!

Άρτα: Έκλεβαν χρυσαφικά και τα πωλούσαν στην Αλβανία!

Τέλος στη δράση της σπείρας που επί οκτώ μήνες είχε γίνει εφιάλτης για τους κατοίκους των χωριών της Άρτας, έβαλαν οι άνδρες της Ασφαλείας. 

Οι τέσσερις Αλβανοί κακοποιοί είχαν διαρρήξει τουλάχιστον 16 σπίτια από τα οποία έκλεβαν μετρητά και χρυσαφικά συνολικής αξίας 220.000 ευρώ που τα μετέφεραν στην πατρίδα τους για να τα πουλήσουν!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην εθνική οδό Άρτας- Ιωαννίνων δύο από τα μέλη της σπείρας ηλικίας 25 και 29 χρόνων, ενώ κατευθύνονταν με δυο διαφορετικά αυτοκίνητα προς την Αλβανία.  

Τους σταμάτησαν για έλεγχο και, στο χώρο της μηχανής του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 25χρονος, ανακάλυψαν κρυμμένα κοσμήματα και χρυσαφικά την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν! Έτσι, τους συνέλαβαν και τους προσήγαν στην Ασφάλεια για ανάκριση.

Οι ύποπτοι ομολόγησαν την εμπλοκή τους στις διαρρήξεις που είχαν διαπράξει με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά σε διάφορα χωριά της Άρτας και αποκάλυψαν τα στοιχεία των δυο συνεργών τους ηλικίας 34 και 33 χρόνων που αναζητούνται. 

Ήδη ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Άρτας τους απήγγειλε κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τις κλοπές και τα οχήματά τους κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς και απόκρυψης κλοπιμαίων. 

Πολλά από τα κοσμήματα που βρέθηκαν, αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους και τους αποδόθηκαν και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπίσουν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας και να εξακριβώσουν αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.