ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση κατά αστυνομικών και πολιτών στο Αγρίνιο

Επίθεση κατά αστυνομικών και πολιτών στο Αγρίνιο

Επίθεση δέχτηκαν σήμερα στο Αγρίνιο δύο πολίτες και δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν στις 6:30 το απόγευμα στην πλατεία Παναγοπούλου όταν ο περιπτεράς της περιοχής προσφέρθηκε να βοηθήσει έναν ηλικιωμένο να διασχίσει τον δρόμο κάνοντας σήμα σε διερχόμενο ΙΧ να σταματήσει .Όμως ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είχε από ότι φάνηκε την ίδια καλή …διάθεση με τον περιπτερά αφού εμφανώς εκνευρισμένος κατέβηκε από το αμάξι και άρχισε να σπρώχνει τους δύο άνδρες. Αξιοσημείωτο είναι ότι στο αυτοκίνητο του 38χρονου επέβαιναν η σύζυγος και το ανήλικο παιδί τους.

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έτυχε να περνάνε από το σημείο και ακολούθησε κυνηγητό του αυτοκινήτου, ακινητοποιώντας το λίγο πιο κάτω.

Ο οδηγός καθώς και η γυναίκα του μαζί με το παιδί τους επιτέθηκαν αυτή τη φορά στους αστυνομικούς.

Ο 38χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και θα οδηγηθεί για απολογία αύριο στον κ. Εισαγγελέα Αγρινίου.

Πηγή: cityvoice 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.