Τέσσερις νεκροί σε άγρια συμπλοκή Ρομά στην Ηλεία! (upd)

Τέσσερις νεκροί σε άγρια συμπλοκή Ρομά στην Ηλεία! (upd)

[Ανανέωση 22.13] Φονική συμπλοκή μεταξύ Ρομά σημειώθηκε λίγο πριν τις οκτώ το βράδυ της Τετάρτης στη Γαστούνη Ηλείας με τέσσερις νεκρούς.

Όπως αναφέρουν πηγές, συνελήφθησαν τρία άτομα για το φονικό το οποίο αποδίδεται σε διαφορές που είχαν δύο οικογένειες Ρομά.

Μέλη της μίας οικογένειας βρέθηκαν έξω από το σπίτι της άλλης σε καταυλισμό Ρομά πίσω από το εργοστάσιο «ΕΛΑΪΣ», στη Γαστούνη, στις 7.30 το απόγευμα της Τετάρτης. Η αντιπαράθεση κατέληξε σε πυροβολισμούς. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, αρχικά έπεσε νεκρός ένας από τη μία οικογένεια και σε απάντηση τα μέλη της άλλης πυροβόλησαν και σκότωσαν τρεις (πατέρας, γιος, κόρη) από την «αντίπαλη» οικογένεια.

Τραυματίες (δύο εξ αυτών φρουρούμενοι) από τη συμπλοκή έχουν δικομισθεί σε νοσοκομεία της περιοχής. Εκεί όπως και στην περιοχή της Γαστούνης έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο νέων αιματηρών επεισοδίων.

Ο ένας από τους δύο δράστες φέρεται να είναι 45 ετών και να έχει διαφύγει με Ι.Χ. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Αιματηρή συμπλοκή συνέβη λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα της Τετάρτης σε καταυλισμό Ρομά στην Γαστούνη Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συμπλοκής χρησιμοποιήθηκαν και όπλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρία τουλάχιστον άτομα.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο κέντρο Υγείας της περιοχής. Στον καταυλισμό έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, για να πραγματοποιήσουν έρευνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.