ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αποκαλύφθηκε κύκλωμα Ρουμάνων πλαστογράφων

Αποκαλύφθηκε κύκλωμα Ρουμάνων πλαστογράφων

Η σύλληψη δύο Ρουμάνων στο αεροδρόμιο «Ν.Καζαντζάκης» του Ηρακλείου Κρήτης, οδήγησε τις αστυνομικές αρχές στην εξάρθρωση ενός ακόμη κυκλώματος, το οποίο χορηγούσε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε αλλοδαπούς μετανάστες που θέλουν να φύγουν από τη χώρα.

Συγκεκριμένα, μετά τη σύλληψη των δύο Ρουμάνων, 29 και 36 ετών, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, τη στιγμή που έδιναν πλαστές ταυτότητες σε δύο Σύριους 52 και 26 ετών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Αερολιμένα έκαναν «φύλλο και φτερό» τα στοιχεία που βρήκαν και ειδικά τα κινητά τηλέφωνα των Ρουμάνων.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές της Αττικής, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έφοδος σε σπίτι στην Κυψέλη, στο οποίο διέμενε ένας 29χρονος Ρουμάνος.

Στο σπίτι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

62 αντίγραφα πλαστών ταυτοτήτων από Ελλάδα και Ρουμανία

τρείς φορητοί υπολογιστές.

δύο σκληροί δίσκοι

μια συσκευή πλαστικοποίησης

δύο κινητά τηλέφωνα

Μάλιστα το ένα τηλέφωνο είχε αριθμό ταυτόσημο με εκείνο που βρέθηκε στα κινητά των Ρουμάνων που συνελήφθησαν στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 29χρονος Ρουμάνος, ο οποίος θεωρείται ως εγκέφαλος της σπείρας, εντός των επόμενων ημερών θα μεταφερθεί στο Ηράκλειο προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων Ρουμάνων και στην υπόλοιπη χώρα, οι οποίοι φέρονται ως μέλη του κυκλώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.