Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το φονικό στο Αγρίνιο

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το φονικό στο Αγρίνιο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το χθεσινό έγκλημα στην Παντάνασσα Αγρίνιου που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άντρες είχαν διαφορές και δεν ήταν η πρώτη φορά που λογομαχούσαν για προσωπικά ζητήματα. Όλα ξεκίνησαν για τα μάτια μιας γυναίκας που φαίνεται ότι στάθηκε η αιτία να οπλιστεί το χέρι του 41χρονου καθώς ο 38χρονος διεκδικούσε στενά την γυναίκα, η οποία λέγεται ότι ήταν παντρεμένη με τον δράστη.

Το χθεσινό βράδυ, ωστόσο, ήταν το μοιραίο και οι διαφορές τους κορυφώθηκαν, όταν ο 38χρονος πήγε έξω από το σπίτι του 41χρονου στην Παντάνασσα και τον απείλησε. Ο 41χρονος άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο και τον πυροβόλησε θανάσιμα δύο φορές. 

Όπως σημειώνουν κάτοικοι του χωριού,στο cityVoice.gr ο 38χρονος επισκέπτονταν το σπίτι του 41χρονου συχνά και περιγράφουν τον δράστη ως έναν ήσυχο άντρα, ο οποίος δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα στο χωριό, ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cityvoice.gr, πριν από περίπου δύο μήνες ένα ακόμα αιματηρό περιστατικό είχε σημειωθεί μεταξύ των δύο αντρών στην Παντάνασσα με το 41χρονο δράστη να δέχεται δολοφονική επίθεση με μαχαίρι από το θύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.