Πρόστιμο και 48ωρο λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο στο Αγρίνιο

Πρόστιμο και 48ωρο λουκέτο σε νυχτερινό κέντρο στο Αγρίνιο

Πρόστιμο περίπου 7 χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε σε νυχτερινό κλαμπ της εθνικής οδού έξω από το Αγρίνιο όπου χτες το βράδυ τραγουδούσε – σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου- ο γνωστός καλλιτέχνης Ηλίας Βρεττός.

Γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα άνδρας και γυναίκα ελεγκτές του ΣΔΟΕ μετέβησαν στο μαγαζί και διαπίστωσαν έναν αριθμό αποδείξεων που δεν είχαν κοπεί.

Άμεσα επέβαλαν το πρόστιμο που αναλογεί καθώς ένας σημαντικός αριθμός αποδείξεων που έπρεπε να είχαν κοπεί, δεν είχαν κοπεί ενώ επιβλήθηκε και προσωρινό σφράγισμα του καταστήματος για δύο εικοσιτετράωρα.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο τραγουδιστής συνέχισε το πρόγραμμά του σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι τις 8 το πρωί!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το ΣΔΟΕ εξετάζει και το συμβόλαιο του γνωστού τραγουδιστή με το κατάστημα.

Ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος μιλώντας στo δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BESΤ σημείωσε πως οι έλεγχοι είναι δυναμικοί και θα συνεχιστούν σε κάθε επίπεδο. «Προσπαθούμε να είμαστε παντού, έχουμε ενεργοποιήσει όλο το δυναμικό μας, προκειμένου να προλαμβάνουν περιπτώσεις φοροδιαφυγής. Επαναλαμβάνω στόχος είναι η πρόληψη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα 2 νέα λουκέτα που μπήκαν σήμερα σε νυχτερινό κέντρο στο Αγρίνιο και σε καφέ στην πλατεία της Ρόδου, ενώ δηλωσε και την ικανοποίησή του για το γεγονός πως ο κόσμος αλλάζει στάση απέναντι στο ΣΔΟΕ και κατανοεί την προσπάθεια που γίνεται ώστε να υπάρχει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο από όλους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.