ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Οικισμοί εκκενώθηκαν στην Άνδρο!

Οικισμοί εκκενώθηκαν στην Άνδρο!

Δύο οικισμοί εκκενώθηκαν στην Άνδρο μετά από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ και η οποία πήρε διαστάσεις εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που έπνεαν την περιοχή.

Οι κάτοικοι των οικισμών Άγιος Πέτρος και Άνω Γαύριο εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και οι πυροσβέστες μαζί με εθελοντές προσπαθούσαν όλη τη νύχτα να δημιουργήσουν μια ζώνη προστασίας για να εμποδίσουν τις φλόγες να απειλήσουν τα σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο είναι τα πύρινα μέτωπα και έχουν μήκος δύο χιλιομέτρων.

Στο νησί βρίσκονται 20 πυροσβέστες με 5 οχήματα, 3 υδροφόρα οχήματα του δήμου και εθελοντές πυροσβέστες ενώ από την Αθήνα για την Άνδρο ξεκίνησε οχηματαγωγό με 10 πυροσβεστικά οχήματα και 10 άτομα πεζοπόρο τμήμα ενώ από τη Σύρο ξεκίνησαν άλλα 3 οχήματα με 6 πυροσβέστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.