ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζάκυνθος: Συνελήφθη 45χρονη φαρσέρ

Ζάκυνθος: Συνελήφθη 45χρονη φαρσέρ

Να κάνει πλάκα στους αστυνομικούς προσπαθούσε μια 45χρονη γυναίκα  τηλεφωνώντας αλλεπάλληλες φορές για δήθεν τοποθέτηση βόμβας σε τράπεζες σε κεντρικό δρόμο στην πόλη της Ζακύνθου, αλλά έπεσε στο λάκκο που έσκαβε καθώς έκανε το σφάλμα να τηλεφωνεί από το… ίδιο καρτοτηλέφωνο!

Τα απανωτά ανώνυμα τηλεφωνήματα στο κέντρο επιχειρήσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου σήμαναν συναγερμό στις αρχές, που δεν άργησαν να εντοπίσουν το σημείο από το οποίο τηλεφωνούσε η άγνωστη γυναίκα. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν αμέσως και την έπιασαν στα πράσα, ενώ τηλεφωνούσε για τρίτη φορά από το καρτοτηλέφωνο!

Η 45χρονη φαρσέρ συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που δεν έδειξε καμία διάθεση να… γελάσει με το «αστείο» της και της άσκησε ποινική δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.