ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Είκοσι εμπρησμούς ομολόγησε η 70χρονη που συνελήφθη στα Χανιά

Είκοσι εμπρησμούς ομολόγησε η 70χρονη που συνελήφθη στα Χανιά

Μπροστά σε μια απρόσμενη ομολογία βρέθηκαν οι αστυνομικοί στα Χανιά που το βράδυ της Δευτέρας συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω μια 70χρονης γυναίκα στην περιοχή Σκινέ.

Η ηλικιωμένη παραδέχθηκε ότι έβαλε είκοσι φωτιές σε διάφορα σημεία του νομού αλλά επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως γράφει το cretalive.gr επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, η γυναίκα φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία ξεκίνησαν πριν από μερικά χρόνια και μετά το θάνατο του συζύγου της. Όπως αναφέρουν και όσοι τη γνωρίζουν, για μεγάλο διάστημα παρέμενε κλεισμένη στο σπίτι ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τί ήταν αυτό που την οδήγησε στο να βγαίνει συγκεκριμένες ώρες της ημέρας και να βάζει φωτιές στην ευρύτερη περιοχή. Αυτό πάντως το γεγονός, ότι δηλαδή “χτυπούσε” συγκεκριμένες ώρες και στην ίδια περίπου περιοχή κοντά στον Ομαλό, ήταν που οδήγησε τελικά και στη σύλληψη της από την περίπολο της Πυροσβεστικής

Το αρμόδιο κλιμάκιο της Υπηρεσίας έχει αποδώσει, μέχρι τώρα, στην 70χρονη τουλάχιστον 5 περιπτώσεις εμπρησμών, μαζί με αυτή της Δευτέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.