Έβρος: Πάνοπλοι Βούλγαροι ετοιμαζόντουσαν για ληστείες στην περιοχή

Έβρος: Πάνοπλοι Βούλγαροι ετοιμαζόντουσαν για ληστείες στην περιοχή

Οπλισμένοι σαν αστακοί και με τα αυτοκίνητά τους γεμάτα διαρρηκτικά εργαλεία ήταν οι τέσσερις αλλοδαποί που εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα σε ένα χωριό του βόρειου Έβρου κι αυτό κάνει τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν να εκτιμούν ότι προετοίμαζαν διαρρήξεις και ενδεχομένως ληστείες στην περιοχή.

Τα δυο αυτοκίνητα με βουλγάρικες πινακίδες στα οποία επέβαιναν οι τέσσερις Βούλγαροι ηλικίας 45, 37, 36 και 27 χρόνων εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ορεστιάδας και της Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου και ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο, ο οποίος αποκάλυψε ένα αοπλοστάσιο από πέντε μαχαίρια μήκους από 18 έως 40 εκατοστών, ένα σιδερολοστό και μια σιδερογροθιά που είχε πάνω του ο 37χρονος!

Ακόμη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πλήθος από κατσαβίδια, πένσες, κόφτες, αντικλείδια και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, δύο  κουκούλες full face και τρία γάντια, καθώς και επτά κινητά τηλέφωνα και τα αυτοκίνητα των δραστών που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας για παράνομη οπλοκατοχή. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν οι αλλοδαποί εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.