ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών, συνεργών και διακινητή τους στην Πάτρα

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών, συνεργών και διακινητή τους στην Πάτρα

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, 21χρονος αλλοδαπός, διότι παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με μία 23χρονη αλλοδαπή η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 44χρονος αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πάτρας, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν ο μεν πρώτος πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο και η δε δεύτερη ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.