Διατάραξη κοινής ησυχίας από το ΔΝΤ

Διατάραξη κοινής ησυχίας από το ΔΝΤ

Για διατάραξη κοινής ησυχίας κατήγγειλαν οι γείτονες τον μέχρι χθες επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Μπομπ Τράα καθώς πήρε την απόφαση το βράδυ της προπερασμένης Παρασκευής να διασκεδάσει με την ψυχή του σαν… Έλληνας.

Οργάνωσε λοιπόν, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, μια ξέφρενη βραδιά στο σπίτι του στη Φιλοθέη για να αποχαιρετίσει φίλους και συνεργάτες εφάμιλλη των πάρτι από τα φοιτητικά του χρόνια. Αλλιώς δεν εξηγείται η ενοικίαση σύγχρονων μηχανημάτων ήχου που σήκωσαν στο πόδι τη γειτονιά.

Το πάρτι ξεκίνησε γύρω στις δέκα ενώ εκπρόσωποι τραπεζών αλλά και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, που πέρασε για μία ώρα, ήταν μερικοί από τους δεκάδες επώνυμους και μη καλεσμένους.

Το αλκοόλ, όπως ήταν αναμενόμενο, έρεε άφθονο, ενώ τα ακούσματα ήταν ξένα αλλά και ελληνικά λαϊκά. Και μπορεί ο Μπομπ Τράα αλλά και οι καλεσμένοι του να το διασκέδαζαν, ωστόσο δεν είχαν την ίδια άποψη και οι γείτονες.

Συγκεκριμένα, ένας γείτονας ενημέρωσε τον αξιωματικό υπηρεσίας του Α.Τ. Φιλοθέης για τα όσα διαδραματίζονταν εντός της οικίας του Ολλανδού. Παρά τις διαβεβαιώσεις του αστυνομικού ότι θα επιληφθεί του θέματος, ο ίδιος γείτονας διαμαρτυρήθηκε εκ νέου στις 2.30 τα ξημερώματα όμως πάλι δεν υπήρξε παρέμβαση.

Ενδιάμεσα, άλλοι γείτονες πλησίασαν τον ειδικό φρουρό που είναι υπεύθυνος για τη φύλαξη της οικίας, όμως ούτε και αυτός μπόρεσε να παρέμβει. Τους συμβούλεψε ωστόσο να απευθυνθούν στην Άμεση Δράση για να ειδοποιηθεί το πλησιέστερο αστυνομικό όχημα το οποίο τελικά έκανε την εμφάνισή του στις 3.30 το πρωί όταν το πάρτι βρισκόταν στα τελειώματα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.