Ληστείες με τραυματισμούς σε Μεσολόγγι και Λάρισα

Ληστείες με τραυματισμούς σε Μεσολόγγι και Λάρισα

«Χτενίζουν» την Αιτωλοακαρνανία οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν δυο τσιγγάνους κακοποιούς που έστειλαν στο νοσοκομείο έναν 64χρονο χτυπώντας τον με γροθιές τη στιγμή που έμπαινε στην πολυκατοικία όπου κατοικεί στο Μεσολόγγι για να τον ληστέψουν.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, αναγνωρίστηκε ένας από τους δράστες. Πρόκειται για έναν 31χρονο που χτύπησε το θύμα όσο ο άγνωστος προς το παρόν συνεργός του φύλαγε τσίλιες και του άρπαξε μια μαύρη τσάντα που περιείχε το πορτοφόλι του με 200 ευρώ, ένα ραδιόφωνο και ένα φακό. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η 40χρονη ιδιοκτήτρια ενός καταστήματος στη Λάρισα, την οποία ξυλοκόπησε άγρια ένας αδίστακτος κακοποιός όταν της ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο και εκείνη αντιστάθηκε. Μάλιστα, την τραυμάτισε στο χέρι με το μαχαίρι που κρατούσε, αλλά οι φωνές της γυναίκας ξεσήκωσαν τη γειτονιά και ο δράστης έφυγε άπρακτος. Η 40χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.