Δέκα συλλήψεις το τελευταίο διήμερο για χρέη προς το Δημόσιο

Δέκα συλλήψεις το τελευταίο διήμερο για χρέη προς το Δημόσιο

Συνεχίζονται οι συλλήψεις πολιτών για χρέη προς το Δημόσιο και μάλιστα το τελευταίο διήμερο 10 άτομα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα σε διάφορες περιοχές της  Αττικής.  

Στην Κηφισιά συνελήφθη 61χρονος διευθύνων σύμβουλος εταιρείας για χρέη ύψους περίπου 4.000.000 ευρώ.

Στον Κολωνό, και στο Γέρακα συνελήφθησαν ένας 70χρονος και ένας 71χρονος για χρέη άνω του ενός εκατ. ευρώ ο καθένας.

Στην Αγία Παρασκευή συνελήφθησαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος εταιρείας για μη καταβολή χρεών προς το ΙΚΑ, ύψους άνω των 500.000 ευρώ, ενώ στη Βούλα συνελήφθη 63χρονος για μη καταβολή εργατικών και εργοδοτικών εισφορών στο ΙΚΑ, ύψους περίπου 320.000 ευρώ.

Για χρέη 280.000 ευρώ συνελήφθη 68χρονος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρείας στο Μαρούσι, καθώς και ένας 79χρονος και ένας 77χρονος στη Νέα Ερυθραία για οφειλές περίπου 250.000 ευρώ έκαστος. Επίσης, στα Σπάτα συνελήφθη 55χρονος διευθύνων σύμβουλος εταιρείας για χρέη ύψους περίπου 50.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.