ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστυνομικός κατήγγειλε συνάδελφό του “χρυσαυγίτη”

Αστυνομικός κατήγγειλε συνάδελφό του “χρυσαυγίτη”

Πράγματα απου είχαμε να δούμε από τον Εμφύλιο, τα ζούμε πάλι, με το σύνδρομο της κατάδοσης να έχει επιστρέψει.

Σε ανώνυμη καταγγελία στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης για αστυνομικό ότι εκθειάζει τη δράση της Χρυσής Αυγής προχώρησε συνάδελφός του.

Από την εισαγγελία αναμένεται να διαταχθεί έρευνα ώστε να διερευνηθεί η βασιμότητα της καταγγελίας και να εξεταστεί το ενδεχόμενο να έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα ώστε να αποδοθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις.

Ο ανώνυμος καταγγέλων είπε οτι αναγνώρισε τη φωνή του συναδέλφου του σε τηλεφωνική παρέμβασή του σε εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού.

Στο κείμενο που παρέλαβε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης Λάμπρος Τσόγκας αναφέρεται ότι ο καταγγελόμενος αστυνομικός είναι και γυμναστής και «εκπαιδεύει» μέλη της Χρυσής Αυγής. 

«Η ΕΛ.ΑΣ χρειάζεται παρεμβάσεις για να επέλθει κάθαρση από τους κόλπους της των μελών της Χρυσής Αυγής» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αναφορά που έφτασε στα χέρια του εισαγγελέα. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ζητηθεί το επίμαχο απόσπασμα της ραδιοφωνικής εκπομπής ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι αληθή όσα καταγγέλονται στην εισαγγελία.

Αυτό είναι κατάντια, με αφορμή της ΧΑ γίνονται πια ξεκαθαρίσματα προσωπικών διαφορών. “Εύγε” στην κυβέρνηση και στα ΜΜΕ που διαίρεσαν την ελληνική κοινωνία, για να χαίρονται στο εξωτερικό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.