ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πωλούσαν ρούχα «μαϊμού» και ψώνιζαν με πλαστά ευρώ

Πωλούσαν ρούχα «μαϊμού» και ψώνιζαν με πλαστά ευρώ

Το μόνο γνήσιο που είχε ένα ζευγάρι το οποίο έπεσε σε μπλόκο ελέγχων αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Πάτρα, ήταν το… αυτοκίνητό τους! Τόσο τα χρήματα που είχαν πάνω τους όσο και ένα μεγάλος αριθμός από μπλούζες που προόριζαν για πώληση, ήταν «μαϊμού»!

Οι αστυνομικοί βρήκαν πρώτα ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ στο όχημα των δύο 41χρονων Ελλήνων και τους προσήγαν στην Ασφάλεια Πατρών. Εκεί υποβλήθηκαν σε σωματική έρευνα που έφερε στο φως άλλα τέσσερα πλαστά χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και 165 ευρώ σε μικρότερης αξίας χαρτονομίσματα, τα οποία προερχόταν από ρέστα για μικροαγορές που είχαν κάνει τις τελευταίες δύο ημέρες.

Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού, βρέθηκαν 104 μπλουζάκια διαφόρων επώνυμων εταιρειών τα οποία σκόπευαν να διαθέσουν στην αγορά, αλλά και αυτά αποδείχθηκαν απομιμήσεις! Το αντρόγυνο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και παράβαση του νόμου περί σημάτων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί το εύρος της δραστηριότητάς τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.