ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συλλήψεις για όπλα στην Πάτρα και το Αγρίνιο

Συλλήψεις για όπλα στην Πάτρα και το Αγρίνιο

Για κατοχή οπλισμού, πυρομαχικών και αφορολόγητου καπνού θα οδηγηθούν στο Αυτόφωρο τέσσερα μέλη της  τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν στην Πάτρα, μετά από έρευνες που έκανε στα σπίτια οκτώ υπόπτων η Αστυνομία διερευνώντας πληροφορίες για οπλοστάσια.

Στο σπίτι ενός 31χρονου βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, 24 αβολίδωτα  φυσίγγια, δύο σιδερένια ρόπαλα συνδεδεμένα  με αλυσίδα, ένα ξύλινο ρόπαλο και  ένα ξύλινο κλομπ, τέσσερις υφασμάτινες επικαλαμίδες και ένα γιλέκο με διάφορες θήκες. 

Στο σπίτι ενός 39χρονου και του 64χρονου πατέρα του βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα σπαθί τύπου «σαμουράι», μία κροτίδα, μαχαίρια, δύο εγχειρίδια της Χρυσής Αυγής και μία αυτοκόλλητη ετικέτα με το σήμα του κόμματος, δύο αμπούλες αερίου για αεροβόλο όπλο, 25 κυνηγετικά φυσίγγια, 151 μεταλλικά σφαιρίδια αεροβόλου όπλου και μια δερμάτινη θήκη πυροβόλου όπλου. 

Στο σπίτι ενός 43χρονου βρέθηκαν ένα κιλό και 183 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού και ένα ξύλινο ρόπαλο. Ακόμη, έγιναν έρευνες σε άλλα τέσσερα σπίτια στην Πάτρα, χωρίς να βρεθεί κάτι παράνομο.

*** Ένα φυσίγγιο πιστολιού  και 54 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων  κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου  όταν έκαναν έρευνες στην έδρα του τοπικού Σωματείου Εφέδρων στην Καμαρούλα Αγρινίου.

Αμέσως μετά, ερεύνησαν το σπίτι του 42χρονου προέδρου του Σωματείου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα και την κατοικία ενός 39χρονου μέλους του Σωματείου, όπου κατασχέθηκαν ένα πιστόλι ρέπλικα, 50 αβολίδωτα φυσίγγια, δύο φυσίγγια και 23 κάλυκες πυροβόλων όπλων, μια γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου, μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και ένα δίκοπο μαχαίρι με λάμα μήκους έξι εκατοστών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.