ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επιχείρηση “σκούπα” στη Μεσσηνία με 13 συλλήψεις

Επιχείρηση “σκούπα” στη Μεσσηνία με 13 συλλήψεις

Αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του Κοπανακίου, της Κυπαρισσίας, των Γαργαλιάνων και των Φιλιατρών Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε από το πρωί έως το μεσημέρι της Πέμπτης (03/10), με 13 άτομα να συλλαμβάνονται ενώ βεβαιώθηκαν 43 παραβάσεις.

Πιο αναλυτικά, ελέχθησαν 238 άτομα και 128 οχήματα. Προσήχθησαν 67, από τα οποία 25 είναι ημεδαποί και 42 αλλοδαποί και συνελήφθησαν 13. Από αυτά δύο αλλοδαπές συνελήφθησαν για κλοπή, ένας αλλοδαπός για πλαστογραφία και γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα, ένα ημεδαπός για καταδικαστικά έγγραφα και 9 αλλοδαπό γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία για επιστροφή τους.

Βεβαιώθηκαν 39 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο παραβάσεις για επαιτεία και δύο παραβάσεις όρων-προϋποθέσεων οπλοφορίας.

Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας 61χρονης ημεδαπής για εκμίσθωση ακινήτου σε αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.