Βίντεο της δολοφονίας έχει η αστυνομία

Βίντεο της δολοφονίας έχει η αστυνομία

Τελικά υπάρχει βίντεο της δολοφονίας και είναι στα χέρια της αντιτρομοκρατικής. Mόλις 10 δευτερόλεπτα διήρκησε το δολοφονικό χτύπημα στα μέλη της Χρυσής Αυγής, καθώς μόλις έφτασαν οι δύο δράστες κατέβηκαν και με γρήγορο βήμα έφτασαν έξω από τα γραφεία και άρχισαν να πυροβολούν. Ο ένας φορούσε σκούφο και φαίνεται να είχε αλλοιωμένα χαρακτηριστικά, ενώ ο δεύτερος φορούσε κράνος. 

Απο απόσταση 10-15 μέτρων άρχισαν να πυροβολούν τα 4 άτομα που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία. Ένα από τα 4 άτομα κατάφερε και διέφυγε και μπήκε μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας στην προσπάθεια του να διαφύγει, τραυματίστηκε. 

Οι δύο νεκροί δεν κατάφεραν ούτε καν να αντιδράσουν και έπεσαν νεκροί, ενώ οι δράστες με χτυπήματα στο κεφάλι έδωσαν και τη χαριστική βολή στα θύματα. Στη συνέχεια πάλι με γρήγορο βήμα, οι δύο δράστες επέστρεψαν στη μηχανή τους και διέφυγαν μέσω της Αττικής Οδού. Σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως έχει παρθεί υλικό και από τις κάμερες του αυτοκινητόδρομου. 

Με πιστόλι τύπου Zastava το οποίο δεν ταυτοποιήθηκε με προηγούμενη υπόθεση πυροβόλησαν οι δράστες τα μέλη της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση όλοι οι κάλυκες προέρχονται από το ίδιο όπλο.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε το Mega, η αντιτρομοκρατική έχει στα χέρια της ένα βίντεο απο κάμερα κλειστού κυκλώματος που δείχνει τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης. Στο βίντεο έχει καταγραφεί όλο το περιστατικό και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για “ψυχρό, κυνικό, πολύ καλά ενημερωμένο επαγγελματία εκτελεστή”.

Ο 29χρονος τραυματίας Αλέξανδρος Γέροντας, γιος δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Κηφισιάς και πατέρας ενός παιδιού, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο “Γεώργιος Γεννηματάς”. Η χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε ύστερα από τέσσερις ώρες, με τους γιατρούς να λένε ότι πήγε καλά, ωστόσο δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο και είναι διασωληνωμένος στην εντατική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.