ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μπλόκο της αστυνομίας σε 96 κιλά χασίς

Μπλόκο της αστυνομίας σε 96 κιλά χασίς

Σημαντική επιτυχία σημείωσαν οι διωκτικές αρχές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας στον τομέα της Δίωξης Ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα στις 06.30 σήμερα το πρωί, άνδρες της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου ακινητοποίησαν στο 100ο χλμ της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (κοντά στον κόμβο της Κατούνας) ένα αυτοκίνητο, μάρκας jaguar με βουλγαρικές πινακίδες, το οποίο οδηγούσε ένας 47χρονος. Το συγκεκριμένο Ι.Χ. ήταν προπομπός οχήματος, το οποίο ακολουθούσε και που οδηγούσε ένας 52χρονος. Σε έρευνα που ακολούθησε στο δεύτερο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 90 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν 96 κιλά χασίς.

Ο 52χρονος που κατάγεται από τη Λακωνία και ζει στον Βοτανικό και ο 47χρονος που κατάγεται επίσης από τη Λακωνία και ζει στον Άλιμο συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται και τρίτο πρόσωπο, που είναι ο ιδιοκτήτης του δεύτερου οχήματος. Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, υποστήριξαν πως τα ναρκωτικά θα τα παρέδιδαν σε αλλοδαπό, αλβανικής υπηκοότητας, στην Αθήνα. Την προανάκριση έχει αναλάβει η δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.