ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λαμία: Ξάφρισε ηλικιωμένο μόλις βγήκε από την τράπεζα

Λαμία: Ξάφρισε ηλικιωμένο μόλις βγήκε από την τράπεζα

Θύμα μιας από τις εκατοντάδες επιτήδειες που στήνουν καραούλι στις τράπεζες και εντοπίζουν ευάλωτους στόχους, έπεσε ένας ηλικιωμένος στα Καλύβια Λαμίας, λίγη ώρα αφ’ ότου είχε κάνει ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού.

Η πονηρή γυναίκα, που μάλλον ήταν αλλοδαπή γιατί μιλούσε σπαστά ελληνικά, φαίνεται πως παρακολουθούσε τους πελάτες της Αγροτικής τράπεζας στη Λαμία και είδε τον 88χρονο να κάνει ανάληψη ύψους 10.000 ευρώ. 

Ο ηλικιωμένος δεν κατάλαβε ότι η άγνωστη γυναίκα αποσπούσε την προσοχή του για να βάλει «χέρι» στην τσέπη του. Το αντιλήφθηκε όταν έφτασε στο σπίτι του και έκανε να βγάλει τα χρήματα, αλλά διαπίστωσε ότι η τσέπη του ήταν άδεια. 

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή της δράστιδας, αλλά εκείνη είχε γίνει καπνός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.