Καβάλα: Βρήκαν το άντρο τριών Αλβανών κακοποιών μέσα σε καλύβα

Καβάλα: Βρήκαν το άντρο τριών Αλβανών κακοποιών μέσα σε καλύβα

Πλούσια δράση σε ληστείες και διαρρήξεις «δείχνουν» τα ευρήματα των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Ελευθερούπολης στο άντρο των τριών Αλβανών κακοποιών που έδεσαν και λήστεψαν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων τα ξημερώματα της Δευτέρας σε χωριό της Καβάλας. Η έρευνα για τη διαλεύκανση της δράσης τους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς υπάρχουν πολλές ανεξιχνίαστες υποθέσεις στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε λίγες ώρες τους τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 20, 20 και 22 χρόνων που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, μέσα στην καλύβα στην οποία κατοικούσαν κρυμμένη μέσα στα δέντρα στη δασική περιοχή του Παγγαίου όρους. Εκεί βρήκαν μια  κουκούλα full–face, τρία ζευγάρια γάντια, τρεις λάμες από σιδεροπρίονο, ένα τσεκούρι, ένα  καλέμι, δυο καπέλα, ένα φακό, ένα κατσαβίδι και ένα σακίδιο.

Οι νεαροί Αλβανοί ομολόγησαν ότι αυτοί είχαν ληστέψει με την απειλή μαχαιριών το ζευγάρι των 80χρονων, στο σπίτι των οποίων εισέβαλαν ξεκολλώντας τα κάγκελα ενός παραθύρου. Τους έδεσαν με σχοινί, άρπαξαν 400 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν μόνο 50 ευρώ και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν εμπλέκονται και σε άλλες παρανομίες, ενώ ήδη δρομολογήθηκε η απέλασή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.