ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συνέχεια συλλήψεων για παράνομο τζόγο σε όλη τη χώρα

Συνέχεια συλλήψεων για παράνομο τζόγο σε όλη τη χώρα

Ακόμη και πρίζα με τηλεχειρισμό είχε εγκαταστήσει ο 51χρονος ιδιοκτήτης μιας καφετέριας χωρίς άδεια λειτουργίας στη πόλη της Ρόδου για να εξασφαλίζει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο πολύπριζο με το οποίο είχε συνδέσει τους υπολογιστές που έπαιζαν απαγορευμένα τυχερά παιχνίδια, αλλά και να δίνει στους υπαλλήλους του τη δυνατότητα να τα σβήσουν όλα ταυτόχρονα.

Όμως, ούτε οι δυο υπάλληλοι, ένας 22χρονος και μια 63χρονη, ούτε ο ίδιος πρόλαβαν να τα απενεργοποιήσουν όταν έκαναν αιφνιδιαστικό έλεγχο οι άνδρες της Ασφαλείας και συνελήφθησαν μαζί με πέντε πελάτες ηλικίας 30, 30, 46, 46 και 54 χρόνων που έπαιζαν «φρουτάκια» σε διάφορες παραλλαγές. 

Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για λειτουργία και συμμετοχή σε διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων. 

Κατασχέθηκαν πέντε υπολογιστές με πλήρη περιφερειακό εξοπλισμό, η κεντρική μονάδα, ένα router για πρόσβαση στο διαδίκτυο, μια συσκευή δικτύωσης υπολογιστών, η τηλεχειριζόμενη πρίζα με το χειριστήριο της και ιδιόχειρες σημειώσεις με καταγεγραμμένους πελάτες, οφειλές και κέρδη.

*** Ένα σύστημα έξι υπολογιστών που χειρίζονταν μέσω του κεντρικού server για την διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού «φρουτάκια» λειτουργούσε και στην καφετέρια- μπαρ ενός 45χρονου που συνελήφθη στην πόλη της Κέρκυρας. 

Μαζί του, συνελήφθησαν οι δύο Ελληνίδες υπάλληλοι ηλικίας 41 και 54 χρόνων που επέτρεπαν το παράνομο παιχνίδι και δύο παίκτες ηλικίας 60 και 63 χρόνων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ κατασχέθηκαν οι επτά υπολογιστές και 2.050 ευρώ. 

Στην κατοχή της 41χρονης υπαλλήλου βρέθηκαν και οκτώ ναρκωτικά χάπια χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη συνταγή γιατρού και παραπέμφθηκε και για κατοχή ναρκωτικών.

*** Πέντε θαμώνες ηλικίας 75, 54, 49, 45 και 32 χρόνων και η 45χρονη ιδιοκτήτρια ενός καφενείου συνελήφθησαν στον Πύργο μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί της Ασφάλειας, που κατέσχεσαν τέσσερις υπολογιστές στους οποίους είχε εγκατασταθεί λογισμικό για το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια». 

Μαζί, κατασχέθηκαν και 1.365 ευρώ, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διεξαγωγή και συμμετοχή σε παράνομο τζόγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.