Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σε Καβάλα και Σέρρες

Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σε Καβάλα και Σέρρες

Περίπου 11 μήνες πέρασαν από τη διάρρηξη με λεία κοσμήματα σε ένα σπίτι στην Καβάλα που είχε γίνει στις 20 Φεβρουαρίου του 2013 και τελικά αποδείχθηκε ότι η δυσκολία που αντιμετώπιζαν στην ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων του δράστη ειδικοί της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας ήταν η ηλικία του.

Παρ’ όλα αυτά, με τα στοιχεία που είχαν οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να εξακριβώσουν ποιος ήταν.

Και ακόμη κι εκείνοι δοκίμασαν ζωηρή έκπληξη, όταν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα 13χρονο Ελληνόπουλο, που όταν διέπραξε την διάρρηξη ήταν μόλις 12 χρόνων και είχε ήδη απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Μπορεί να «χρόνισε», αλλά τελικά εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που είχε γίνει στο σπίτι ενός 40χρονου στο Σιδηρόκαστρο Σερρών στις 28 Νοεμβρίου του 2012 με λεία ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία για τη συγκομιδή ελαιόδεντρων και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 3.500 ευρώ.

Ένας από τους δράστες ήταν ένας Βούλγαρος ηλικίας 46 χρόνων σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.