ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γιατί η αστυνομία ψάχνει τη σχέση Χριστόδουλου Ξηρού με ποινικούς

Γιατί η αστυνομία ψάχνει τη σχέση Χριστόδουλου Ξηρού με ποινικούς

Απόφαση στιγμής ή προσχεδιασμένη κίνηση; Απάντηση σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να δώσουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής προκειμένου να “μαντέψουν” τις επόμενες κινήσεις του Χριστόδουλου Ξηρού.

Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί δίνουν μεγάλη σημασία στο γεγονός ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο 55χρονος ισοβίτης είχε μετακομίσει από την πτέρυγα όπου κρατούνται οι καταδικασμένοι για συμμετοχή στην οργάνωση 17 Νοέμβρη στην Ε΄πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Αφού πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στο ίδιο κελί με τον αδερφό του Σάββα, τον οποίο φρόντιζε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, το 2011 ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει αλλάξει πτέρυγα και «φιλοξενείται» στην Ε’. Τότε, ο ίδιος είχε ζητήσει αυτή την αλλαγή προκειμένου όπως λένε καλά πληροφορημένες “πηγές” να ζήσει μακριά από τις ίντριγκες και την κόντρα που είχε με άλλα μέλη της οργάνωσης. Τα τελευταία χρόνια ο Ξηρός, παρακολουθεί τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις και συχνά παρεμβαίνει με επιστολές του στον Τύπο. Με ποινή στο εφετείο που ξεπερνά τα έξι φορές ισόβια, έδειχνε να προσπαθεί να βρει διέξοδο στη ζωή του, καθώς ήταν βέβαιο έπρεπε να περάσει πολλά χρόνια ακόμη πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Με αυτό το δεδομένο, αστυνομικοί εικάζουν ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός έχει έρθει σε επαφή με ποινικούς, συνομιλούσε μαζί τους και με κάποιους είχε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις. Έτσι, προσπαθούν μέσα από αυτές τις επαφές να διαπιστώσουν αν κάποιοι από τους ποινικούς έχουν σχέση με την εξαφάνιση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.