ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φυλακές Τρικάλων: Κρατούμενος από το Μπαγκλαντές βρέθηκε με κινητό τηλέφωνο

Φυλακές Τρικάλων: Κρατούμενος από το Μπαγκλαντές βρέθηκε με κινητό τηλέφωνο

Κατά τη μεταγωγή του από τη μια φυλακή στην άλλη, βρέθηκε με ένα… κινητό κρυμμένο προσεκτικά σε απόκρυφα σημεία του σώματός του ένας αλλοδαπός έγκλειστος του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων. Δεν κατάφερε, όμως, να το «περάσει» στο κελί του καθώς εντοπίστηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ο 36χρονος από το Μπανγκλαντές που εκτίει από τον περασμένο Απρίλιο ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, είχε μεταχθεί τις τελευταίες ημέρες σε άλλη φυλακή για να παραστεί στο δικαστήριο που γινόταν σε άλλη πόλη.

Όταν επέστρεψε στα Τρίκαλα, υποβλήθηκε σε εξονυχιστικό έλεγχο κατά τον οποίο βρέθηκε το κρυμμένο κινητό.

Ο αλλοδαπός κρατούμενος συνελήφθη εκ νέου από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος  που διενεργούν και τη σχετική προανάκριση για το πώς βρέθηκε στα χέρια του το κινητό που κατασχέθηκε, αλλά παραμένει έγκλειστος στις φυλακές της πόλης και η δικογραφία που σχηματίστηκε για εισαγωγή μέσου επικοινωνίας σε κατάστημα κράτησης διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.