ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μαζικές προσαγωγές και συλλήψεις στη νότια Πελοπόννησο

Μαζικές προσαγωγές και συλλήψεις στη νότια Πελοπόννησο

Την Παρασκευή, αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις ευρύτερες περιοχές της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, στο πλαίσιο των δράσεων της ΕΛ.ΑΣ. για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν 332 άτομα και 270 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 80 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 15.

Παράλληλα, εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας και σχηματίστηκαν δικογραφίες από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης εις βάρος ενός 23χρονου υπηκόου Ρουμανίας, καθώς και εναντίον δύο ανήλικων Ρομά.

Επιπροσθέτως, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 210 γραμμαρίων, μία αστυνομική ράβδος και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ βεβαιώθηκαν 74 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.