ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο της Λειβαδιάς τα μεσάνυχτα της Δευτέρας

Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο της Λειβαδιάς τα μεσάνυχτα της Δευτέρας

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο Φίλιππος στη Λιβαδειά.

Τρεις άγνωστοι δράστες κατά πάσα πιθανότητα αλλοδαποί, κρατώντας κοντόκανη καραμπίνα και ένα μαχαίρι, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο από την ανασφάλιστη πίσω πόρτα του κτιρίου και με ευκολία έφτασαν μέχρι τη ρεσεψιόν.

Ακινητοποίησαν τον υπάλληλο της επιχείρησης τον έδεσαν και αφαίρεσαν πορτοφόλι του που περιείχε το ποσό των 25 ευρώ, το laptop του ξενοδοχείου και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, όπου διέμενε ηλικιωμένο συγγενικό πρόσωπο της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου και αφού την ακινητοποίησαν και την έδεσαν ανενόχλητοι έκαναν το χώρο άνω κάτω.

Γρήγορα όμως διαπίστωσαν ότι στο σημείο δεν υπήρχε κάτι που να τους ενδιαφέρει.

Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον μοναδικό πελάτη του ξενοδοχείου, κατέβηκαν στο γραφείο της επιχείρησης και από ανασφάλιστο συρτάρι αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3000 ευρώ.

Οι άγνωστοι δράστες έγιναν καπνός και το ΤΑ της Λιβαδειάς διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.