ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τρεις “λάθρο” χτύπησαν φύλακα του Πανεπιστημίου Πατρών

Τρεις “λάθρο” χτύπησαν φύλακα του Πανεπιστημίου Πατρών

Τρεις “λάθρο”, του έστησαν καρτέρι, τον χτυπούσαν και λίγο έλειψε να τον σκοτώσουν κιόλας. Ο λόγος για τον φύλακα του Πανεπιστημίου Πατρών Στέλιο Ιωαννίδη ο οποίος καταγγέλλει… πως δέχθηκε χτυπήματα με λοστούς και σιδερογροθιές από έναν Μαροκινό λαθρομετανάστη και δύο Αλβανούς που όπως καταγγέλλει μένει παράνομα στο χώρο του πανεπιστημίου.

Οι τρεις “λάθρο” χτυπούσαν τον κ. Ιωαννίδη με λοστούς και κλωτσιές. Έστω και αν είναι εκπαιδευμένος δεν κατάφερε να αντιδράσει. Σήμερα το πρωί υπέβαλε μήνυση ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος Μαροκινός είχε παλαιότερα φυλακισθεί, είχε βρει καταφύγιο στο χώρο του πανεπιστημίου και αναζητούσε το αποφυλακιστήριό του. Είχαν όμως δημιουργηθεί και επεισόδια στο παρελθόν με τους φύλακες που προσπαθούσαν να τον απομακρύνουν από το χώρο, αφου είχαν σημειωθεί και μικροκλοπές. Οι εντάσεις ήταν συνεχείς μέχρι που φθάσαμε στο σημείο του ξυλοδαρμού του φύλακα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.