ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανήλικοι δραπέτες

Ανήλικοι δραπέτες

Τη Μεγάλη Τετάρτη απέδρασαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης Βόλου όπου κρατούνταν με καταδικαστικές αποφάσεις δύο 16χρονα Ελληνόπουλα, 

Οι ανήλικοι δράστες άρπαξαν από το σπίτι 170 ευρώ, διάφορα κοσμήματα, ένα φορητό υπολογιστή και ένα κινητό, αλλά μόνο τα χρήματα και το τηλέφωνο βρέθηκαν στην κατοχή τους. To laptop βρέθηκε στο σπίτι ενός άλλου ανήλικου στον οποίο το είχαν πουλήσει, όπως και τα κοσμήματα που πούλησαν σε έναν 21χρονο ο οποίος με τη σειρά του τα πούλησε σε ένα ενεχυροδανειστήριο. Τα υπόλοιπα είχαν προλάβει να τα πωλήσουν.

Οι 16χρονοι εντοπίστηκαν χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενοι για κλοπή. Ο 21χρονος αναζητείται γιατί, αν και γνώριζε πως τα χρυσαφικά ήταν κλεμμένα, τα πούλησε. Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 63χρονο ιδιοκτήτη τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.